9 februari 2018

Skibrillen of snowboardbrillen verbeteren je zicht én prestaties

Het skiseizoen bij uitstek is aangebroken! Ga jij nog naar de bergen, heerlijk genieten van de verse sneeuw op de pistes? Vergeet dan zeker de juiste oogbescherming niet! Je ogen zullen je dankbaar zijn.

Het felle zonlicht en de weerkaatsing op het witte tapijt zorgen vaak voor verblinding van de ogen. Wil je bovendien veilig skiën of snowboarden, sneller reageren en dus ook sneller racen van de bergen? Een wintersportbril (skibril of snowboardbril) is dan dé oplossing! Kijk maar naar alle topsporters in deze disciplines. Zij dragen enkel de beste oogbescherming, het garandeert hen niet alleen een maximaal comfort maar zorgt ook voor de beste prestaties.

Wij selecteerden alvast skibrillen of snowboardbrillen ('snow goggles') van Oakley, Adidas en Julbo voor jullie in onze winkel. Wist je dat bijna alle skibrillen met optische correctie kunnen verkregen worden? Skimaskers zijn steeds op bestelling verkrijgbaar! Kom de verschillende lenzen, kleuren en intensiteiten uitproberen. Breng je helm mee voor een perfecte fitting.

Ontdek de sportbrillen van Oakley, Adidas en Julbo in onze winkel.

Wij nemen je alvast even mee in de bergen!
#feelthesnowvibe



Lees ook onze andere berichten

Terug naar het nieuwsoverzicht

© 2024 Optiek Sonck NV - BTW BE 0446.963.033 - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt onze website gebruik van cookies. Meer informatie   OK