Menu

Alcon contactlenzen kopen

Alcon, wereldleider in lenzen

Alcon, opgericht in 1945, is wereldleider in oogzorg en produceert innovatieve lenzen en alle mogelijke oogverzorgingsproducten die voldoen aan de behoeften van alle ogen. Zij willen de levenskwaliteit van hun klanten verbeteren door hen beter te laten zien. Zo streven ze dagelijks in het verbeteren van uw zicht.

Waarom Alcon contactlenzen kopen?

Van Alcon lenzen bent u zeker dat ze perfect afgestemd zijn op uw ogen. De lenzen zijn bovendien voldoende getest en onderzocht naar betrouwbaarheid, veiligheid en optimaal draagcomfort voor uw ogen.

Afhankelijk van uw ogen en uw persoonlijke wensen, kunt u kiezen uit verschillende types contactlenzen van Alcon:

  • Dailies Total 1 (daglenzen)
  • Dailies aqua comfort plus (daglenzen)
  • Air Optix (maandlenzen)

Daarnaast beschikt Alcon ook over een sterk gamma aan oogreinigingsproducten en lensvloeistoffen. Deze producten kunt u kopen bij Optiek Sonck. Uiteraard bezorgen wij u graag de juiste Alcon lenzen en producten. Daarom doen wij eerst een oogmeting of vragen we naar uw wensen.

Contactlenzen kopen in Lokeren en omgeving

Uw ogen vragen specifieke zorg en die bezorgen wij u graag bij Optiek Sonck in Lokeren. Onze gediplomeerde opticiens besteden de nodige aandacht aan uw ogen. Na een oogtest of controle van uw ogen, bezorgen we u de juiste contactlenzen en reinigingsproducten.

Heeft u nog een vraag over de Alcon contactlenzen? Dan helpen wij u graag met persoonlijk advies verder. Ook kan u uw contactlenzen online bestellen bij Optiek Sonck. Wij leggen uw bestelling klaar in onze winkel voor ophaling.

Wil u ook dé juiste contactlenzen kopen?

Kom dan langs in onze winkel en vertrouw op ons professioneel advies. Wij dragen zorg voor uw ogen.

Leer Optiek Sonck kennen

Koop uw Alcon contactlenzen bij Optiek Sonck in Lokeren en vertrouw op onze zorg voor uw ogen

Vind de weg naar onze winkel