Menu

Dé brillenspecialist in Lokeren

Optiek Sonck vond z’n oorsprong op de Groentemarkt in 1969. Enkele jaren later al verhuisde Guido Sonck naar de Markt waar de zaak zich nog steeds bevindt.

In 1991 stapte zoon Christian de zaak binnen, iets later gevolgd door z’n echtgenote Els. De zaak werd door hen beiden overgenomen en sindsdien verder uitgebouwd.

Ondertussen staat Optiek Sonck als onafhankelijke optiekzaak al decennia lang garant voor topkwaliteit en een onnavolgbare service. De deskundigheid van onze gediplomeerde opticiens helpen de klant bij het maken van de juiste keuze. Of het nu gaat over brillen, contactlenzen of hoorapparaten, kwaliteit en zorg zijn onze grootste prioriteit.

Permanente bijscholing en het veelvuldig bezoeken van Europese beurzen stelt ons in staat te voldoen aan de wensen van de modebewuste brildrager.

Door de jarenlange ervaring zijn we op een onnavolgbare wijze in staat een perfect brillengamma voor de veeleisende en trendy bezoekers samen te stellen.

Merken als Chanel, Rolf en Götti maar ook Cartier en Alain Mikli krijgen bij ons een unieke plaats in het optiek-landschap. Voor veel van deze merken hebben wij een exclusieve verdeling.

Permanent staan drie gediplomeerde opticiens en een audiologe tot uw dienst.
Omdat uw ogen en oren steeds onze zorg zullen blijven.

Loop gerust eens binnen in onze winkel. Ons team verwacht u.

Bekijk onze openingsuren en spot onze locatie