Menu

Optiek Sonck, uw partner voor oog én oor!

Wij streven ernaar u een zo ruim mogelijke service te bieden, en daarom willen we u niet alleen bijstaan bij gezichtsverlies, maar ook bij gehoorverlies. Daarom hebben we een partnership met Lapperre, specialist in hooroplossingen.

Zo kan u bij ons terecht voor een eerste, geheel vrijblijvende hoortest én voor de keuze van het ideale hoortoestel dat past bij uw persoonlijkheid en behoeften. Het hoortoestel wordt bovendien perfect afgesteld aan uw oor.

Bij Optiek Sonck helpen we u steeds gedienstig verder voor

  • een vrijblijvende hoortest
  • onderhoud van uw hoorapparaten
  • aankoop van batterijen voor uw hoortoestel
  • het maken van een afspraak in het Lapperre hoorcentrum te Lokeren, partner van Optiek Sonck

Lapperre, hoorcentrum Lokeren

Onze audiologe, Els Van Branden, helpt u voortaan graag verder in het Lapperre hoorcentrum op de Grote Kaai in Lokeren, samen met haar collega's.

Afhankelijk van het gehoorverlies wordt, in samenspraak met een Laperre experte, gezocht naar het meest ideale toestel. Vergeet het heel zichtbare, grote hoorapparaat van vroeger. Vandaag zijn de apparaatjes zo klein en elegant dat een esthetisch aanvaardbare oplossing binnen handbereik ligt.

Digitale, hoogtechnologische hooroestellen moeten een heldere klank garanderen en het storende achtergrondlawaai zo goed mogelijk onderdrukken.

Lapperre, de beste hoorapparaten en accessoires

Lapperre is de nummer 1 op gebied van hoortoestellen en hooraccessoires. Dankzij de kwaliteitsproducten van Lapperre, die steeds performanter en kleiner zijn, zult u uw gehoorverlies absoluut niet meer voelen in het dagelijkse leven.

Lapperre heeft als enige gehoorspecialist in België een eigen technische dienst en eigen laboratorium, voor de productie van oorstukjes, oordoppen en zwemdoppen op maat. Dankzij een lokale technische dienst kan Lapperre ook een zeer snelle service garanderen.

Doe een hoortest bij Optiek Sonck

Heeft u twijfels over uw gehoor en wilt u een eerste idee hebben zonder u te verplaatsen? Dan kunt u ook een online hoortest op www.hoorprofiel.be doen. Een intensieve gehoorcontrole maar ook een nieuwe of hernieuwde aanpassing van een hoorapparaat wordt door Lapperre mogelijk gemaakt.

Een betrouwbare hoortest bij Optiek Sonck, dat kan ook! Deze test is gratis en geheel vrijblijvend voor al onze klanten.

We verwelkomen u graag in onze winkel waar u op afspraak terecht kunt voor een vrijblijvende hoortest.

Plan uw gratis en geheel vrijblijvende hoortest

Maak een afspraak met onze audiologe