Menu

Brillen kopen in Oost-Vlaanderen?

Bent u op zoek naar een gediplomeerde opticien met garantie voor modebewuste brillen? Kom dan eens langs bij Optiek Sonck in Lokeren!

Christian en Els vormen al jarenlang de drijfveer achter dé brillenspeciaalzaak in Lokeren. Samen brengen ze een bezoek aan Europese beurzen, gaan ze steeds op zoek naar exclusieve, unieke brillencollecties en zorgen ze dat hun deskundigheid op punt blijft door opleiding.

Hoe best een bril kopen?

In eerste instantie zorgen we voor een sluitend antwoord bij Optiek Sonck op de vraag: heeft u een bril nodig en zo ja, welke sterkte? We meten uw ogen, door een perfect betrouwbare oogtest. Voor deze optometrie of oogmeting werken we met de beste meetapparatuur en kan u rekenen op gediplomeerde opticiens.

Wanneer u dan te horen krijgt dat u best een bril zou kopen, adviseren wij u welke sterkte u nodig heeft. We tonen zoveel brilmonturen als nodig, totdat u zich goed voelt bij uw nieuwe look.

Waar koopt u uw bril in Oost-Vlaanderen?

Wij zijn ervan overtuigd dat Optiek Sonck op de Markt in Lokeren u helpt in uw zoektocht naar een nieuwe bril in Oost-Vlaanderen. Spring gerust eens binnen in onze brillenwinkel met een unieke selectie aan brillen, kinderbrillen, zonnebrillen en meer.

Kom uw bril kopen bij Optiek Sonck

Brillen kopen in Oost-Vlaanderen?

Kom langs bij Optiek Sonck in Lokeren