Menu

Ontdek de Chanel brillencollectie

De brillencollectie van Chanel is net zoals het merk, exclusief en gewaagd. Bij Optiek Sonck in Lokeren zijn we uiterst trots dat wij u de Chanel brillencollectie mogen presenteren.

Al jarenlang vormen Christian en Els de drijvende kracht achter dé brillenspeciaalzaak in Lokeren. Samen met hun team, zorgen ze voor een unieke selectie aan brillen en brengen ze een bezoek aan Europese beurzen op zoek naar exclusieve en unieke brillencollecties. De Chanel brillencollectie kan dus niet ontbreken in het aanbod van Optiek Sonck.

Wat kan u verwachten van de Chanel brillencollecties?

Chanel zorgt keer op keer voor een onverwachte wending in de presentatie en de modellen van hun brillencollectie. Wanneer je denkt het gezien te hebben, komen ze plots weer af met een knaller van formaat! Het zijn echte must-haves voor Chanel fans en mensen op zoek naar authenticiteit.

Waar de Chanel brillencollectie kopen?

Wenst u een bepaalde bril uit de Chanel brillencollectie te kopen? Komt u graag de Chanel brillen ontdekken in onze winkel? Geen probleem! Ons team helpt u graag in uw zoektocht naar dé perfecte Chanel bril. Wij vinden dé bril die bij uw ogen en stijl past.

Ontdek de Chanel brillencollectie bij Optiek Sonck