Menu

Bestel uw contactlenzen online

Ga naar onze webshop

Contactlenzen vragen extra zorg en regelmatige controles

Zowel voor de aanpassing van harde als zachte contactlenzen kan u bij optiek Sonck terecht. De zachte lenzen zijn dun en heel flexibel waardoor ze snel heel comfortabel aanvoelen.

We gaan steeds op zoek naar lenzen met een maximale zuurstofdoorlaatbaarheid omdat het fris aanvoelen en gezond blijven van de ogen ons ultieme doel is. Hierbij bieden we onder andere volgende lenzen aan:

  • Dailies Total 1, Alcon, daglenzen
  • Dailies aqua comfort plus, Alcon, daglenzen
  • Air Optix, Alcon, maandlenzen
  • Acuvue, Johnson & Johnson Vision Care, daglenzen en weeklenzen

Daarnaast bieden we ook kwalitatieve en comfortabele lenzen aan van Bausch en Lomb, Coopervision.

Dag- en maandlenzen maar ook klassieke lenzen zijn verkrijgbaar bij optiek Sonck. En waarom niet eens gebruik maken van multifocale lenzen om tijdens je vrije tijd te genieten van een goed zicht voor ver en voor nabij….?

Ook bij harde lenzen streven wij datzelfde doel na. Deze lenzen zijn beter geschikt voor mensen met drogere ogen, ogen met onregelmatige kromming of voor jongeren waar de bijziendheid te snel dreigt achteruit te gaan.

De voortdurende ondersteuning van onze contactlensspecialisten en regelmatige controles zijn essentieel bij het succesvol dragen van contactlenzen.Voor ons blijven een perfect zicht en de gezondheid van jullie ogen immers de topprioriteit.

Uiteraard vindt u bij ons ook een zeer uitgebreid gamma aan onderhoudsvloeistoffen waarover wij u met plezier alle gewenste info verschaffen.

Ga naar onze webshop

Contactlenzen nodig? Wij hebben de geschikte contactlenzen voor u.

Maak een afspraak in onze winkel of bestel uw lenzen online.

Bestel uw lenzen online