Menu

Kinderbrillen kopen in omgeving Lokeren?

Je hoeft niet ver te lopen om hippe, stoere, flexibele en vooral sterke kinderbrillen te kopen in de omgeving van Lokeren? Voor alle kinderen in Sinaai, Belsele, Waasmunster, Eksaarde, Doorslaar, Daknam, Moerbeke, Zele en omgeving voorziet Optiek Sonck in Lokeren een leuke kinderbril.

Waarom je kinderbril kopen bij Optiek Sonck?

Els heeft haar hart verloren aan kinderbrillen. Al jaren gaat ze op zoek naar dé leukste kinderbrillen en selecteert ze flexibele brillen die tegen een stootje kunnen. Jouw oogappel vindt gegarandeerd een kinderbril die bij hem of haar past. We zorgen dan ook voor een uitgebreid assortiment aan vrolijke kinderbrillen. Ontdek kinderbrillen van Youpi, Little Paul & Joe, Lafont Paris, Etnia Barcelona, JF Rey, Bbig en méér.

Bij Optiek Sonck stemmen we onze kinderbrillen volledig af op de wensen van je kind. We luisteren en adviseren. Jouw kind zal het kopen van een kinderbril niet ervaren als iets negatiefs, integendeel we doen hem of haar speciaal voelen dankzij onze ruime keuze aan kinderbrillen, ons vleugje humor en ons engelengeduld.

Met onze kinderbrillen toveren we een lach op elk snoezelig gezicht

Voor ons is het belangrijk dat jouw kind zich goed voelt met zijn nieuwe bril. We proberen jullie dan ook zoveel mogelijk gerust te stellen en geven er een gepaste schwung aan. Merken we dat jouw kindje modebewust is, dan gaan we daar gretig op in en doen we hem of haar even voelen als een model. Loop de catwalk met jouw nieuwe bril. Is jouw kind dol op zingen? Laat hem maar even zingen voor onze spiegel terwijl hij of zij enkele leuke kinderbrillen probeert?

Kortom, voor ons draait het om je kind. En geen erg als het niet de eerste keer lukt. Kom gewoon een andere keer terug om met dé juiste stemming de geschikte kinderbril te kopen. Kind is koning. :-)

Spring dus gerust eens binnen in onze winkel met je oogappel

Een kinderbril kopen? Bij Optiek Sonck nemen we graag de tijd voor jouw oogappel.

Spring binnen in onze winkel