Menu

25 oktober 2019

Optiek Sonck bestaat 50 jaar

Een speciaal dankjewel voor...

Optiek Sonck bestaat 50 jaar! Om dat te vieren stelden we een folder samen met foto's van enkele van onze eigen, unieke klanten én ons enthousiast team. Wij zijn trots om via deze folder al onze klanten te kunnen bedanken voor hun trouw, hun onvoorwaardelijk support en hun geloof in onze kennis en kunde. We bedanken ook onze collega's voor hun positieve inzet en hun jarenlange toewijding.

Bekijk onze folder online

 

Bij elk feest horen cadeautjes

Wij trakteren en maken voor deze speciale gelegenheid 50 winnaars blij met een etentje in één van de gezellige Lokerse bars of restaurants. Het voorbije jaar gaven we reeds iedere week een etentje weg. Wil jij ook een kans maken? Dat kan! Jouw aankoop in de winkel is je toegangskaart tot de wedstrijd. Een onschuldige hand selecteert nog elke week één winnaar tot 31/12/2019. Laat het smaken!

Volg de etalage voor het merk in de kijker. Koop je een bril van het merk van de maand, dan krijg je daar een heel mooie korting bovenop.

Save the date!

We sluiten ons feestjaar af met een knalweekend. Hou daarom alvast een momentje vrij voor een leuk bezoek aan onze winkel tussen vrijdag 21 en zondag 23 december. Voor meer details, volg ons via onze website, Facebook en Instagram.

Bedankt voor de 50 fantastische jaren ! We zien jullie ook na dit feestjaar graag terug... met een brede blik op de toekomst... 

Lees ook onze andere berichten

Terug naar het nieuwsoverzicht