Menu

04 december 2019

December = Michel Henau in de kijker

Zware brillen terug in

Een statement montuur vind je in de nieuwe collectie van Henau Eyewear. Architecturale vormen, zwaardere frames, stijlvolle kleuren het past volledig in de visie van ontwerper Marc Delagrange. De brillen van Henau Eyewear verwerken optische functionaliteit, ambachtelijke uitstraling en avantgardistisch design in een collectie.

Belgisch brillenmerk

De naam doet misschien anders vermoeden maar de brillen zijn wel degelijk van Belgische bodem. Hoe internationaal de uitstraling ook mag zijn, de uitvalsbasis van HENAU Eyewear is en blijft België. De bezielers en ontwerpers laten zo voelen dat vakmanschap van eigen bodem met een eigen verhaal iets is waar zij heel sterk in geloven. Het Belgisch brillenmerk gaat voor de uitwerking van nieuwe brillen en collecties voor grenzeloze knowhow om ons zo steeds de grootste kwaliteit te garanderen.

Make your statement in December

In December zetten we graag de karaktervolle en bovenal smaakvolle brillen graag extra in de kijker, meerbepaald in de etalage. Je vindt in deze collectie zeker en vast naar 'voor elk wat brils'. Kom deze maand nog jouw artistieke bril kiezen bij onze optiekwinkel en wij bezorgen je een mooie korting bovenop jouw aankoop, enkel geldig deze maand. Bovendien maak je ook nog kans op één van onze 50 etentjes in Lokeren voor ons 50-jarig bestaan!

We sluiten het jaar speciaal af in stijl. 
We zien je heel graag bij Optiek Sonck.

Lees ook onze andere berichten

Terug naar het nieuwsoverzicht