Menu

01 december 2017

Hippe kinderbrillen in the spotlight

They sure do! Bij Optiek Sonck leggen we ons graag wat meer toe op de kinderbrillen collecties. We selecteren echte kinderbrilletjes in leuke kleurtjes en prints voor de allerkleinsten, maar ook echte fashion brillen in stijlvolle kleuren en vernieuwende ontwerpen: kinderbrillen met neusbrug, helikopterbrillen, zware of fijne monturen...

Ontdek hier enkele kinderbrillen merken

Welke bril kopen voor jouw kind?

Je kind zal ongetwijfeld een aantal brillen moeten uitproberen om te zien welke stijl en welk montuur het beste bij hem of haar past. De keuze aan kinderbrillen is erg uitgebreid én bovendien zijn de designs vaak creatiever dan volwassene brillen. Kijk maar naar de leuke printjes en felle kleuren. 

Welke bril je kind wil kopen, hangt vaak af van de leeftijd en van verschillende trends. Heeft een tieneridool net een hippe helikopterbril of net zo'n super fijn montuur op zijn neus? Gegarandeerd dat jouw kind hierdoor wat beïnvloed wordt. Kleine meisjes kiezen maar al te graag een roze of paarse bril, want dat is net hun lievelingskleur.

Wil je een hippe kinderbril kopen? Spring dan zeker eens binnen bij Optiek Sonck en ontdek de ruime keuze aan kinderbrillen.

Kom hippe kinderbrillen spotten

Lees ook onze andere berichten

Terug naar het nieuwsoverzicht