Menu

15 januari 2019

Odettes Lunettes in de kijker

Mets Tes Odettes Comme Une Vedette!

In Januari zetten we Odette Lunettes graag in de kijker. Een merk met de juiste allures, de juiste finesse en juiste savoir-vivre! Een merk volledig naar ons hart.

En daar draait het dit jaar voor Optiek Sonck om: ons hart. We dragen een warm hart voor al onze collega-medewerkers, maar vooral voor onze klanten!

2019 is een heel speciaal jaar voor ons team, want we bestaan weliswaar 50 jaar! En dat zou nooit gelukt zijn zonder jullie. A Special Thanks goes out to you! We zetten onze klanten, collega's en onze knappe brillencollecties dit jaar eens extra in de bloemetjes. We geven tal van mooie prijzen weg, verwennen onze klanten dat tikkeltje meer in de winkel en zorgen voor een feestelijk jaar!

Odette Lunettes // Allure brillencollectie

Odette Lunettes, de vedette van eigen bodem onder onze brillenmerken, bijt samen met ons de spits af. De stijlvolle brillen van Eline De Munck staan in de maand Januari extra knap geëtaleerd in onze winkel en wie bezwijkt voor een uniek exemplaar krijgt er een mooie korting bovenop.

Really sweet eye candy!

Meer brillen van Odette Lunettes?

Bekijk de verschillende collecties brillen en zonnebrillen van Odette Lunettes: //VOYEUR //NEON //OPTICAL //SUN op onze website.

Ontdek Odette Lunettes

Of kom de brillen passen in onze winkel

Lees ook onze andere berichten

Terug naar het nieuwsoverzicht