Menu

11 juli 2019

Juli = Etnia Barcelona

Etnia Barcelona is kleur, kunst en cultuur, iets wat perfect past in de zomermaanden. De grondleggers van dit brillenmerk laten zich inspireren door hun bruisende thuisstad 'Barcelona'. Een mediterraans, zuiders gevoel waait door de brillencollecties. Kwaliteit en innovatie, traditie en moderniteit, rebels en onafhankelijk. Deze elementen typeren perfect het Spaanse brillenmerk en matchen ook prima bij onze eigenheid.

Etnia Barcelona, brillen waarmee je verder durft kijken...

Heb je de nieuwste modellen van de SS19-collectie al ontmoet? Eindeloos blauw, eindeloze zonneschijn, eindeloze zomer. Ontwerpen in kleur met gedurfde vormen voor degenen die opgemerkt willen worden. De brillen van Etnia Barcelona nemen je mee naar  palmbomen en sprankelende blauwe zwembaden. Wees niet bang voor het zonlicht, de lenzen van hun brillen beschermen je ogen.

Sunnies & Opticals to love

Deze maand zetten we Etnia Barcelona graag in de kijker! We geven het een bijzonder plaatsje in onze etalage en bezorgen je een 'dat-is-mooi-meegenomen-korting' bij aankoop van een Etnia Barcelona bril. Het merk vertegenwoordigt kleurrijke ontwerpen, gewaagde vormen en stuk voor stuk unieke frames. Exclusieve brillen en zonnebrillen voor bijzondere individuën.

Neem een duik in de magische brillencollecties van Etnia Barcelona.

Ontdek Etnia Barcelona online

of kom de brillen van Etnia Barcelona passen in onze winkel


Zonnebrillen nog steeds aan -25%

Wist je dat je in de maand juli nog steeds 25% korting ontvangt op onze zonnebrillen? Zorg dus voor stijlvolle bescherming van je ogen. Wij helpen je graag verder met sterk advies en een knappe zonnebril.

What are you waiting for? 

Tot snel,
bij Optiek Sonck!

Lees ook onze andere berichten

Terug naar het nieuwsoverzicht