Menu

13 juni 2019

Juni = Anne et Valentin

Let's POP some champagne!

Wie deze maand zin heeft in een feestje, kan zijn outfit alvast opsmukken met de nieuwe brillencollectie van Anne & Valentin. De nieuwe monturen kregen om ter leukste partynamen: Let's SWING, Just DANCE, New WAVE, I LOVE, POPPY of Just POP... We kunnen nog even doorgaan, want er zijn super veel originele monturen, knappe kleuren en eigenzinnige brillen te ontdekken van Anne et Valentin.

Anne et Valentin: een passie voor brillen

Anne & Valentin, wat wel degelijk staat voor de namen van het intens verbonden Franse koppel achter het merk, zorgde voor een kleine revolutie in de optiekwereld. Zij ontwikkelen met zoveel passie een unieke selectie aan brillen, die radicaal verschillend en lekker eigenzinnig zijn.

Ook wij staan dagelijks met veel passie in onze optiekzaak, om jou de perfect passende bril te bezorgen, afgestemd op de sterkte van je ogen en op jouw persoonlijke smaak.

POP your colour

In juni zetten we de brillen van Anne & Valentin extra in de kijker. Kies deze maand een kleurrijke of originele bril van Anne & Valentin bij Optiek Sonck en wij bezorgen je een toemaatje: je ontvangt niet alleen een vrolijke korting, je maakt ook kans op één van de 50 etentjes in Lokeren.

Meer Anne & Valentin online

Ontdek Anne & Valentin brillen in onze winkel

Lees ook onze andere berichten

Terug naar het nieuwsoverzicht