Menu

16 februari 2017

Komorebi: Belgisch, Nieuw, Puur Eyewear

Komorebi is het Japanse woord voor 'licht dat door de bomen schijnt' en tevens de naam van een nieuw, volgens ons nu al sterk Belgisch merk van design eyewear.
Deze collectie maakt gebruik van uitzonderlijk mooie materialen, pure lijnen en sobere vormen. Daardoor roepen de wondermooie monturen een sfeer op van natuurlijke eenvoud, intimiteit, groepsgevoel en innerlijke rust...

Komorebi Launchevent Februari 2017

En ja hoor, Optiek sonck was erbij! Een nieuw Belgisch brillenmerk? Dat hebben wij geweten. In onze zoektocht naar exclusieve brillenmode en unieke monturen kregen we oog voor het mooie, stijlvolle en verfijnde Komorebi. Toen we kennis maakten met de mensen achter dit design eyewear merk waren we het er unaniem over eens: dit is een "ruwe bolster, blanke pit" (lees: sterk, met het hart op de juiste plaats).

Komorebi binnenkort in onze winkel

Het launchevent van Komorebi was een succes! Wij dragen dezelfde positieve vibe graag verder in onze winkel. We kijken dan ook enorm uit naar de levering van de Komorebi brillen

Ontdek Komorebi vanaf 28 februari '17 in onze winkel

Kan u niet wachten? Wij ook niet. Bekijk alvast de nieuwe collectie van Komorebi via onze website en laat je verleiden! En niet te vergeten: kom ze nadien zeker eens passen op de Markt in Lokeren.

Bekijk de collectie van Komorebi

Lees ook onze andere berichten

Terug naar het nieuwsoverzicht