28 april 2023

Sinds kort mogen wij, Optiek Sonck,  ons trotse sponsor noemen van de Belgische atlete & Belgische Kampioene Lisa Rooms.

Lisa is een zeer getalenteerde atlete, die zich heeft gespecialiseerd in het lopen van middel- en lange afstanden, evenals veldlopen. Haar prestaties spreken voor zich, met maar liefst zes Belgische Kampioenschappen op haar naam. Twee van deze titels werden behaald in 2019 en 2022, toen ze de onbetwiste Belgisch Kampioene werd op de 5000 meter veldloop. Een jaar later, in 2022, voegde ze daar nog een gouden medaille aan toe door het Belgisch Kampioenschap op de 10000 meter veldloop te winnen. Het hoogtepunt van haar carrière kwam in 2021, toen ze het Belgisch Kampioenschap van de 10000 meter veldlopen triomfantelijk op haar naam schreef, en dat nog wel op haar thuisbaan in het prachtige Lokeren. Dit jaar behaalde ze ook al enkele mooie resultaten. Ze is Belgisch Kampioene veldlopen geworden in Laken en ze heeft ook de bekende Crosscup gewonnen in Brussel.

Lisa Rooms laat dus al verschillende jaren zien wat voor een topatleet ze is.

Ambitieus en gedreven zoals ze is, heeft Lisa de oversteek gemaakt over de Atlantische Oceaan om in het grote Amerika haar ambities achterna te gaan. Aangezien wij/Optiek Sonck een nauwe band hebben met lopen en de AVLO in Lokeren, leek het ons een mooie opportuniteit om deze topatlete te gaan sponsoren. Want, lopers en loopsters halen heel veel baat uit een goede sportzonnebril.

Je kan Lisa spotten met de nieuwste collectie zonnebrillen van Evil Eye. De garantie van Evil Eye Eyewear is een helder zicht en topprestaties voor elke atleet, dankzij de extreem sterke polycarbonaat lenzen. Een perfecte pasvorm, de flexibiliteit en sterkte van de brillen zorgt voor een optimale prestatie en de beste bescherming tijdens het sporten, zelfs in de meest uitdagende situaties. Je ogen worden beschermd tegen vuil, regen, wind maar ook tegen verwondingen dankzij de onbreekbare lenzen (geen takje meer in het oog). De sportbrillen hebben ook een optimaal ventilatiesysteem zodat uw bril niet aanslaat tijdens het sporten. Hierdoor is dit een ideale bril voor Lisa Rooms tijdens haar trainingen & wedstrijden.

Het weer in België is momenteel niet ideaal, maar Lisa verblijft momenteel in het warme & zonnige Arizona waar deze sportbrillen goed van pas komen!

Benieuwd naar meer prestaties van Lisa? Volg haar dan zeker op instagram waar ze de leukste foto’s van onze brillen deelt.



Lees ook onze andere berichten

Terug naar het nieuwsoverzicht

© 2024 Optiek Sonck NV - BTW BE 0446.963.033 - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt onze website gebruik van cookies. Meer informatie   OK