17 mei 2019

Mei = Mykita

Enjoy the little things in life

Tijdens de maand mei zetten we het merk Mykita graag extra in de kijker. Een zachte collectie met brillen in al hun schoonheid. Bij deze collectie brillen keerden de ontwerpers terug in zichzelf, vrij van alle zorgen, vrij van balast. Draag zorg voor wat je liefhebt, koester de eenvoud en besteed enkel aandacht aan wat nodig is. 'Lighten up & enjoy the little things in life'. Dat was de drijfveer van deze collectie.

Less is more: pure eenvoud in brillen

Een merk met een boodschap. Een merk met passie, daar houden wij bij Optiek Sonck enorm van! En al zeker wanneer dit merk brillen als 'echte brillen' ontwerpt: fijne monturen, zachte contouren en vernuftigde details in kleur en afwerking. Glasses made with love to be loved!

Hou jij van finesse en puurheid? 

Dan past een Mykita bril volledig bij jouw spirit. En we verlichten deze maand graag je aankoop van een nieuwe Mykita bril met een mooie korting. Bovendien maak je bij je aankoop ook kans op het winnen van een etentje in Lokeren voor ons 50-jarig bestaan!  Wij delen: Passie. Vreugde. Schoonheid. Rust. Genot. & Liefde.

Bekijk Mykita online

Ontdek Mykita brillen in onze winkel

Hou volgende maand onze etalage of website zeker in de gaten, want elke maand zetten we één merk extra in de kijker.



Lees ook onze andere berichten

Terug naar het nieuwsoverzicht

© 2024 Optiek Sonck NV - BTW BE 0446.963.033 - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt onze website gebruik van cookies. Meer informatie   OK