Menu

23 oktober 2019

Oktober & November = Komorebi 

Brillen met subtiele accenten

Komorebi staat voor pure, eenvoudige maar knap gevonden brillen met subtiele kleuraccenten en de juiste details. De beste ontwerpen zijn degene waar de designers dingen hebben kunnen vereenvoudigen zonder teveel details te verwijderen.

In oktober en november koesteren we alles wat warmte en eenvoud uitstraalt

Vanaf de maand oktober voelen we dat gezelligheid en eenvoud voorop gesteld wordt. Tijdens deze maanden gaan mensen op zoek naar degelijkheid en warmte. Met de brillen van Komorebi beantwoorden we dit gevoel, deze mindset. Puur is echt een kernwoord van deze tijdsgeest en neem nu net dat Komorebi hamert op het pure, het evenwichtige en bescheiden aspect van elke schoonheid.

De juiste bril zorgt voor de juiste uitstraling

De natuurlijke, aardse tinten in de brillen van Komorebi, de zachte materialen en het wegwerken van overbodige details, alles in de collectie brillen van Komorebi straalt gezelligheid, warmte en eenvoud uit.

Hoe de juiste bril kiezen?

Daar zorgen wij graag voor de nodige hulp met een uitgebreide keuze aan brillen, vakkundig advies en een steeds warm onthaal. We verwarmen je zelfs nog met een mooie korting op de aankoop van een nieuwe Komorebi bril.

Ontdek Komorebi brillen online

of kom de brillen van Komorebi passen in onze winkel

Lees ook onze andere berichten

Terug naar het nieuwsoverzicht