Menu

27 mei 2020

Oogmetingen op afspraak

Een nieuwe service voor uw veiligheid én uw gemak!

Bij de minste twijfel of heb je een aanpassing van je bril of je contactlenzen? Dan is een oogmeting zeker aangeween. Wij zorgen ervoor dat wij uw ogen perfect kunnen testen en meten. Met super innovatieve meetapparatuur stellen zijn wij in staat een maximale gezichtsscherpte te garanderen. Goed zien zou terug een natuurlijke ervaring moeten zijn voor u en daar streven wij steeds naar! Uw ogen perfect opmeten, de nodige tijd nemen voor de oogtesten en u zo goed mogelijk begeleiden. Daar helpen wij graag bij!

Drie gediplomeerde opticiens/optometristen zorgen binnen optiek Sonck voor een perfect zicht. Merken we dat uw ogen meer zorg nodig hebben, dan verwijzen wij u graag door naar een gespecialiseerde oogarts.

Om deze maximale service te kunnen garanderen, is het aangewezen om een afspraak voor uw oogmeting in te plannen. Dit kan via onze online agenda. Zo boek je meteen jouw afspraak voor jouw oogmeting in.

We willen de wachttijden in onze optiekzaak ook beperken en uw hygiëne waarborgen, daarom vragen we jullie om - zeker gedurende de covid-19 periode - voor een oogmeting toch een afspraak te maken via onze website.

Maak jouw afspraak online

Lees ook onze andere berichten

Terug naar het nieuwsoverzicht