Menu

10 januari 2019

Optiek Sonck bestaat 50 jaar

Time to celebrate and bring out the happiness. 2019 is een heel speciaal jaar voor ons team, want we bestaan weliswaar 50 jaar! En dat zou nooit gelukt zijn zonder jullie. 

A Special Thanks goes out to you!

We zetten onze klanten, collega's en onze knappe brillencollecties dit jaar eens extra in de bloemetjes. We geven tal van mooie prijzen weg, verwennen onze klanten dat tikkeltje meer in de winkel en zorgen voor een feestelijk jaar!

50 jaar geleden...

In 1969 begonnen mijn ouders, Guido en Denise Sonck met hun bescheiden optiekzaak op de Groentemarkt 8 te Lokeren. Twee jaar later trokken ze met veel ambitie en goede moed naar de Markt, in het pand naast de Teste, om hun zaak verder uit te bouwen.

In 1990 versterkten mijn echtgenote Els en ikzelf, Christian, de optiekwinkel. We staan nog elke dag met passie en vol overtuiging in onze optiekzaak en blijven trouw aan de waarden van mijn ouders. Ieder jaar trachten we de juiste brillencollecties te kiezen om onze klanten steeds opnieuw te kunnen verrassen. Daarbij waken we over onze deskundigheid en begeleiden we met ervaring onze klanten tot een mooi resultaat.

2019: één jaar lang samen vieren

Op onze weg naar 50 jaar Optiek Sonck konden we steevast rekenen op een team van heel enthousiaste collega’s-medewerkers. En onze optiekwinkel zou niet bestaan zonder al onze goede, trouwe klanten en fans. Daarom is ons jubileum hét ideale moment om iedereen te bedanken en dat doen we het hele jaar door.

50 jaar = 50 etentjes

Gedurende 50 weken, schenken we 50 etentjes in één van de vele Lokerse restaurants of bars. Elke week wordt er een winnaar getrokken. Jouw aankoop is je toegangskaart tot onze wedstrijd!

Iedereen maakt dus kans om de voetjes onder een Lokerse tafel te schuiven en te klinken op onze gezondheid.

Elke maand een merk in de kijker

Elke maand zetten we een merk naar ons hart in de kijker. We zorgen niet alleen voor een feestelijke etalage van de knappe brillen, je geniet tevens van een mooie korting bij jouw aankoop van dit merk. 

En nog veel meer...

Wat we allemaal nog in petto hebben in 2019 onthullen we niet allemaal ineen. Maar wees gerust, wie ons kent, weet dat we graag delen en steeds vieren in gepaste stijl! Een bezoek aan onze winkel in 2019 is dus zeker de moeite waard.

Nogmaals dank vanwege het Optiek Sonck team en graag tot in 2019.

Lees ook onze andere berichten

Terug naar het nieuwsoverzicht