Menu

17 juni 2016

Optiek Sonck Street Race 2016

De optiek Sonck Streetrace is een begrip in Lokeren en ver daarbuiten. Reeds 33 jaar gaat deze stratenloop door op de eerste zaterdag van de Lokerse Feesten. In de loop der jaren is deze wedstrijd uitgegroeid tot een begrip in Oost-Vlaanderen. Dank zij het mooie parcours, de leuke sfeer van vakantie en feesten en meestal ook het prachtige weer, staat dit loopevent bij velen al van vroeg in de familieagenda ingepland.

Loopwedstrijd voor kinderen en volwassenen

Ontdek de verschillende parcours voor mini-kids (600m), kids (1000m), jogging (5km), wegwedstrijd en BK (10km). Langs het parcours zorgen we voor muzikale randanimatie om de vele lopers aan te moedigen. En dit gedurende het ganse evenement, van de Mini-kids tot aan de 10km wedstrijd. Vervolgens kun je aanschuiven aan onze overheerlijke BBQ. Dit laat toe om in gezellige vriendenkring na te keuvelen over de geleverde prestaties. 

Inschrijven is vereist

Wil je deelnamen aan één van onze Optiek Sonck Streetraces? Schrijf je dan zeker in!

De voorinschrijvingen voor de optiek Sonck Streetrace lopen vanaf 1 juni. Met de voorinschrijvingen geniet je van een 33% goedkoper tarief dan het dagtarief. Daarenboven kan je op de dag zelf met minder stress naar de wedstrijd toeleven. Je moet enkel nog je nummer gaan afhalen op het secretariaat. Als organisatie biedt het ons anderzijds de mogelijkheid om de inschrijvingen vlotter te organiseren.
De voorinschrijvingen zullen afgesloten worden op zondag 31 juli. Vanaf dat moment kan er enkel nog op de dag zelf ter plaatse ingeschreven worden vanaf 13h tot 30min voor aanvang van de wedstrijd. Er op tijd bij zijn is dus de boodschap.

Bezoek streetraceavlo.be voor meer informatie over het parcours en voor inschrijvingen.

Lees ook onze andere berichten

Terug naar het nieuwsoverzicht