Menu

19 september 2019

September = Rolf brillen in de kijker

Unieke houten brillen en brillen met leisteen

ROLF wil de perfecte bril creëren op het vlak van duurzaamheid, comfort en esthetiek. Met een passie voor natuurlijke materialen, een hoge kwaliteit en puur vakmanschap wordt er aan elke Rolf bril gewerkt. 82 stappen, meerdere uren werk en een hoge mate van technische vaardigheden zijn nodig om ROLF-brillen te creëren. Ervaring in ambacht en werken met handen is een vereiste, vooral bij de slijpwerkzaamheden is een hoge concentratie en nauwkeurigheid nodig.

Flexibele brillen van natuurlijke materialen

100% natuurlijke brilmonturen worden geproduceerd in het Rolf huis in Oostenrijk. De natuurlijke materialen zoals hout, leisteen en zelfs kersen wordt zorgvuldig geselecteerd en gecombineerd. Hout met hoge dichtheid en natuurlijk rubber vormen de basis voor het nieuwe flexibele, schroefloze en metaalvrije FLEXLOCK-scharnier. Het resultaat van de symbiose tussen natuurlijke materialen is een flexibele, visueel aantrekkelijke verbinding die vrij kan roteren.

Kies voor duurzaam (met korting) in september

In september zetten we de brillen van Rolf extra mooi geëtaleerd in de winkel. Wie deze maand bewust kiest voor een Rolf bril, ontvangt er een natuurlijk mooie korting bovenop! Bovendien maak je dankzij jouw aankoop ook nog eens kans op één van de 50 etentjes in Lokeren, een wedstrijd ter ere van onze 50e verjaardag.

Bekijk meer Rolf Spectacles online

of ontdek de Rolf brillen in onze winkel

Lees ook onze andere berichten

Terug naar het nieuwsoverzicht