Menu

01 juni 2017

Sportbrillen voor elke sport en elke leeftijd

Bij Optiek Sonck vinden we het belangrijk om te sporten en daarbij horen ook de juiste brillen. We verdiepen ons dan ook graag in het aanbieden van verschillende type sportbrillen afhankelijk van uw sport en wensen.

Julbo: sportbrillen voor elke sport

Het brillenmerk Julbo speelt hier sterk op in, zij bieden unieke monturen aan voor tijdens het mountainbiken, lopen, klimmen, wielrennen, zeilen, surfen, skaten en meer. Voor elke sport is wel een geschikte sportbril. Er is gelet op elk detail: reflectie van het zonlicht, de invloeden van wind en water...

Ontdek het brillenmerk Julbo 

Sportbrillen voor kinderen

Ook voor kinderen werkte Julbo een aantal sportbrillen uit met hoge UV bescherming. Het zijn leuke kinderbrilletjes met flexibele monturen die perfect kunnen dienen als zonnebril. Om het speels te houden, bestaan de kinderbrillen in verschillende kleurrijke uitvoeringen. 

Sport en brillen: dé geslaagde combinatie bij Optiek Sonck

Als sponsor van de atletiekclub, rugby, hockey, volleybal en andere sportieve clubs in Lokeren kunnen we zeggen dat sport en brillen bij Optiek Sonck een geslaagde combinatie is! 

Bezorg uw ogen de nodige bescherming tijdens het sporten. Kom langs in onze brillenwinkel op de markt en wij bij Optiek Sonck helpen u met veel toewijding verder!

Kom de sportbrillen van Julbo ontdekken bij Optiek Sonck

Lees ook onze andere berichten

Terug naar het nieuwsoverzicht