Menu

20 mei 2016

Start To Lens

Bij Optiek Sonck helpen we u graag verder wanneer u contactlenzen begint te dragen. Met 'Start To Lens' leggen we de nadruk op de juiste keuze van de contactlenzen. Alles begint bij het dragen van de voor u perfecte lenzen, of dit nu maand-, dag- of multifocale contactlenzen zijn. Alles wordt afgestemd op uw voorkeur, maar belangrijker nog op uw ogen.

Laat dus in eerste instantie deskundig naar uw ogen kijken. Bij Optiek Sonck kan u rekenen op het juiste advies en een betrouwbare meting van uw ogen. Vervolgens stellen we de lenzen voor die voor u gepast zijn. We ondersteunen u bij het dragen van uw lenzen door extra opvolging, advies en bijsturing wanneer nodig.

We zorgen er ook voor dat u de juiste producten heeft om uw contactlenzen te onderhouden en langdurig te behouden. Hiervoor teren we op een uitgebreid aanbod aan onderhoudsvloeistoffen en lensaccessoires.

Als beginnend lensdrager is het heel belangrijk te weten waar u op moet letten. De gediplomeerde opticiens van Optiek Sonck helpen u graag verder zodat u kan genieten van uw zicht.

Kortom, Start To Lens begint bij Optiek Sonck in Lokeren!

Lees ook onze andere berichten

Terug naar het nieuwsoverzicht