Menu

12 april 2017

Ontdek de hippe brillen van Odette Lunettes

Net zoals vele Bekende Vlamingen zijn ook wij bij Optiek Sonck gevallen voor de charmes en schoonheid van Odette Lunettes. Dé mega hippe en super coole brillen en zonnebrillen, designed by Eline De Munck zijn een ware streling voor het oog.

Odette Lunettes: 'Love brand' van Eline De Munck

De brillen van Odette Lunettes waren het resultaat van een super lange zoektocht van Eline De Munck naar dat ene hippe, must-have brillenmerk. Sinds haar 15e moest Eline een bril dragen en het heeft lang geduurd vooraleer ze een bril begon te waarderen. Nergens was er een merk met zo'n sterke branding te vinden, tot ze het zelf waagde. Plotseling zag ze een bril als verlengstuk van haar imago, stijl en vooral persoonlijkheid.

Eline De Munck creëerde een waar 'Love brand', bij elke collectie wordt er nagedacht over de modellen, pasvormen en vooral de juiste, passende marketing. De naam is niet voor niets ontstaan van haar liefde voor 'Odette', haar hondje en 'Lunettes', de passie voor het vinden van de juiste bril.

Odette Lunettes bij Optiek Sonck

Ook bij Optiek Sonck vinden wij het belangrijk om net die brillenmerken te ondersteunen die er helemaal voor gaan. Voor ons is kwaliteit en stijl erg belangrijk en laat dat net het stokpaardje van Eline De Munck zijn.

Wij stellen graag de collectie van Odette Lunettes aan u voor. Kom dus zeker langs in onze winkel te Lokeren en kom de brillen en zonnebrillen van Odette Lunettes passen.

Bekijk de collectie van Odette Lunettes

Lees ook onze andere berichten

Terug naar het nieuwsoverzicht