Menu

Uw ogen laat u best testen bij Optiek Sonck, Lokeren

  • Ervaren opticiens en optometristen
  • Professionele meetapparatuur
  • Vertrouwelijk gesprek en dossier
  • Objectieve en subjectieve oogtesten voor het beste resultaat
  • Perfecte opvolging van uw zicht
  • Voorstel (brillen, contactlenzen, oogarts...) volledig op maat

Voor een nauwkeurige diagnose van uw ogen kunt u bij Optiek Sonck in Lokeren terecht. Eén van onze gediplomeerde opticiens test uw ogen grondig en bundelt de resultaten in een vertrouwelijk dossier.

Waarom uw ogen laten testen?

Uw ogen verdienen de nodige aandacht, ze zijn immers belangrijk in alle aspecten van ons leven: ontwikkeling, school, werk, ontspanning, algemene gezondheid.

Twijfelt u aan uw zicht of heeft u bepaalde klachten zoals vermoeide ogen, droge ogen, nachtblindheid? Draagt u reeds een bril of contactlenzen, maar twijfelt u aan de sterkte, krijgt u hoofdpijn of raken uw ogen snel geïrriteerd? Hoogtijd om uw ogen dus te laten testen, het is bovendien gratis.

Wat na het testen van uw ogen?

Na onze oogtesten krijgen we een nauwkeurige diagnose van uw ogen, zicht en eventuele afwijkingen. Soms hebben uw ogen extra zorg of testen nodig, dan verwijzen wij u graag naar een specialist oogarts.

Kunnen wij u helpen met uw probleem? Dan stellen wij een oplossing voor die het best bij u past: progressieve, multifocale brillen, computerbrillen, leesbrillen, sportbrillen of contactlenzen met de juiste scherpte. In onze winkel in Lokeren hebben we wel meer dan 2.000 brillen voor u klaarliggen. Daarnaast hebben we een breed gamma aan contactlenzen: daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, multifocale lenzen...

Uw ogen laten testen in Lokeren?

Vertrouw op de professionaliteit en het persoonlijk advies van onze gediplomeerde opticiens. Kom langs in onze optiekzaak in Lokeren en laat uw ogen geheel vrijblijvend, maar uiterst nauwkeurig en zorgzaam meten.

Laat uw ogen testen bij Optiek Sonck

Laat ons uw ogen gratis testen en ontvang een nauwkeurige diagnose en vrijblijvend advies

Kom langs in onze winkel of maak een afspraak