Menu

Een nauwkeurige oogmeting in Lokeren laten uitvoeren?
Bij Optiek Sonck bent u zeker!

Twijfelt u aan uw zicht? Denkt u een bril nodig te hebben of voldoen uw contactlenzen of brillenglazen niet langer? Bij Optiek Sonck helpen gediplomeerde opticiens en optometristen u ongetwijfeld verder. We zorgen voor een professionele oogmeting, waarbij we een zo nauwkeurig mogelijke diagnose van uw ogen stellen.

Een perfecte oogmeting berust op kennis en technologie

  • professioneel meetapparatuur
  • gezondheidscheck-up
  • vertrouwelijk gesprek en dossier
  • objectieve en subjectieve oogtesten voor het beste resultaat
  • perfecte opvolging van uw zicht

Voor een perfecte oogmeting behelpen we ons enkel met de beste meetapparatuur. Naast het effectief opmeten van uw ogen, vragen we ook naar uw algemeen welzijn. We houden rekening met oogafwijkingen of bepaalde ziektes die voorkomen in uw familie én met uw medicijngebruik. Want beide kunnen wel degelijk een effect hebben op uw zicht. Bent u bijziend, verziend of heeft u te maken met nachtblindheid? Last van droge ogen, vermoeide ogen of troebel zicht? Wij meten en weten het graag allemaal!

Daarnaast is het ook belangrijk een inzicht te krijgen over uw persoonlijke situatie en verwachtingen: werk, levensstijl en evoluties. Zo kunnen we niet alleen progressieve en multifocale brillen voorstellen, maar ook effectieve computerbrillen, leesbrillen, sportbrillen of contactlenzen volledig op maat.

Hebben uw ogen extra zorg nodig? Dan verwijzen wij u steeds naar een specialist oogarts

Uw ogen laten meten in Lokeren

Woont u in Oost-Vlaanderen en bent u op zoek naar een gediplomeerd opticien voor een oogmeting waarbij u zich goed voelt maar bovenal écht geholpen wordt? Dan staan de optometristen van Optiek Sonck voor u paraat.

Vertrouw op onze professionaliteit en persoonlijk advies. Kom langs in onze optiekzaak in Lokeren en laat uw ogen geheel vrijblijvend, maar uiterst nauwkeurig en zorgzaam meten.

Contacteer ons voor uw oogmeting

Uw ogen laten meten? Vertrouw op onze professionaliteit en persoonlijk advies!

Kom naar onze winkel in Lokeren of maak een afspraak