Menu

Op zoek naar een Opticien in Zele?
Denk aan Optiek Sonck!

Een bril kopen in de buurt van Zele? Bij Optiek Sonck in Lokeren bieden we een ruim aanbod brillen, zonnebrillen, sportbrillen en kinderbrillen aan van veel verschillende merken. Iedereen vindt gegarandeerd een bril die past bij zijn stijl en noden.

Brillen kopen in omgeving Zele

Optiek Sonck is een gevestigde waarde op de markt van Zele. Onze brillenwinkel is uiterst makkelijk te bereiken met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Voor het kopen van een bril in omgeving Waasmunster word je professioneel en vooral persoonlijk geholpen bij de beste opticien van Lokeren.

Na een oogmeting en grondig oogonderzoek bezorgen wij gepast advies en tonen wij graag de juiste brillen voor jouw ogen. Je kan de brillen meteen passen in onze winkel. Samen komen we tot de juiste bril op sterkte.

Kinderbrillen kopen in Zele en omgeving

In ons aanbod zitten niet alleen optische brillen voor volwassenen, maar leggen we graag ook de nadruk op onze kinderbrillen. Els Sonck, opticien in hart en nieren, besteedt erg veel aandacht en zorg aan de kinderbrillen. Ze gaat hiervoor nauwkeurig te werk en kiest kinderbrillen van verschillende merken, in verschillende modellen en kleuren. Het dragen van een kinderbril moet een feest zijn voor elk kind. Het wordt een verlengstuk van jouw kind's personaliteit.

Wanneer je dus een kinderbril nodig hebt in de buurt van Zele is Optiek Sonck dé uitgelezen brillenwinkel die jouw kind een comfortabele en vooral leuke bril bezorgt!

Zonnebrillen kopen in de buurt van Zele

Je ogen beschermen tegen het felle zonlicht en de hoge UV stralen is een vereiste. Alleen zo vermijdt u vermoeide ogen, verblinding op de baan of het water en filtert u de nodige zonnestralen voor een optimaal zicht. Het kopen van een zonnebril is dus geen overbodige luxe.

Als opticien willen wij zorg dragen voor uw ogen. Het aanbod aan zonnebrillen in onze winkel in de buurt van Zele, nl. op de markt in Lokeren, is dan ook enorm uitgebreid. Ontdek zonnebrillen van onder andere Ray Ban, Persol, Chanel, Armani, Guess, MaxMara en veel meer. Kom onze zonnebrillen naar keuze passen en vindt een zonnebril die past bij uw stijl.

Sportbrillen kopen in omgeving Zele

U bent recreatief of professionel sportbeoefenaar en wil graag een sportbril kopen? Goed idee! Een sportbril, al dan niet op sterkte en met of zonder clip, zorgt voor de juiste bescherming tijdens het sporten. Daarnaast werd aangetoond dat het dragen van een sportbril de sportprestaties verbeteren. Uw zicht wordt niet meer belemmerd, reflecties op de baan of het water worden vermeden, UV stralen worden gefilterd.

Wij tonen je graag alle mogelijke sportbrillen voor het wielrennen, golfen, tennissen, voetballen en andere sporten. U woont in de omgeving van Zele? Dan is Optiek Sonck in Lokeren de dichtsbijzijnde opticien gespecialiseerd in sportbrillen, kinderbrillen, zonnebrillen en meer.

Lenzen kopen in regio Zele

Bent u op zoek naar lenzen bij een opticien in regio Zele? Draagt u reeds daglenzen, maandlenzen of multifocale contactlenzen? Dan kan u via Optiek Sonck uw contactlenzen eenvoudig online bestellen of kopen in onze winkel.

Wij bezorgen u graag gericht advies voor het kopen de juiste lenzen, onderhoudsvloeistoffen en tips voor een optimaal draagcomfort.

Voor een gespecialiseerd opticien in de buurt van Zele moet u bij Optiek Sonck in Lokeren zijn. Makkelijk bereikbaar - Parking voor de deur. Kom dus zeker eens langs!

Een bril kopen in omgeving Zele? Optiek Sonck in Lokeren is uw gespecialiseerd opticien

Bekijk onze openingsuren en kom zeker eens langs