Menu

U wil een sportbril op sterkte kopen?

Optiek Sonck in Lokeren helpt u graag verder. Neem op tijd voorzorgsmaatregelen en verbeter je sportprestaties dankzij een sportbril op sterkte. Jouw ogen hebben de juiste zorg nodig, ook tijdens het sporten!

Bij Sonck, dé opticien van Lokeren, bieden we sportbrillen op sterkte aan voor de recreatieve sporter en professionele sporter. Of je nu een sportbril zoekt voor tennis, voetbal, wielrennen, basket of andere, met of zonder clip. Wij overlopen graag met u de mogelijkheden en alle verschillende modellen afgestemd op het type sport.

Wij zorgen voor een aangepaste sportbril met correctie, afgestemd op uw noden. Laat je juist adviseren bij het kopen van een sportbril op sterkte.

Waarom een sportbril op sterkte kopen?

  1. Een beter en scherper zicht verbetert automatisch je algemene sportprestaties
  2. Vermijd oogletsels door het dragen van de juiste beschermende sportbril
  3. Bescherm uw ogen tegen zon, vliegjes, wind en meer
  4. Een fijner en licht brilmontuur voor een maximaal zicht en comfortabel gevoel

Sportbrillen voor wielrenners, voetbal, tennis, golf en meer

Wanneer u buiten gaat sporten, is een aangepaste zonnebril aangewezen om het zonlicht te filteren. Zo vermijdt u vermoeide ogen of verblinding op de weg door de zon.

Daarnaast houden we graag rekening met de lichtheid van een brilmontuur. Vaak wensen sporters een zo licht mogelijke sporbril, die comfortabel zit en haast 'onvoelbaar' is.

Het brilmontuur wordt zodanig verfijnd en uitgepuurd dat sommige brillen enkel bovenaan een rand hebben rond de brilglazen. Onderaan zal uw sportbril uw zicht dus niet belemmeren en kunt u dus gaan voor een maximaal zicht.

Bent u een watersporter? Dan stellen wij u graag een sportbril voor met gepolariseerde brilglazen, zodat reflectie op het water kan gefilterd worden en uw zicht in het water verbeterd is.

Een sportbril op sterkte kopen? Bij Optiek Sonck in Lokeren

Ontdek het ruime aanbod en laat u professioneel adviseren bij uw volgende aankoop van een sportbril op sterkte. Kom langs in de winkel van Optiek Sonck in Lokeren en vertrouw op ons advies, jarenlange kennis en expertise op het gebied van sportbrillen op maat.

Ontdek de vele sportbrillen op sterkte in onze winkel te Lokeren

Bekijk onze openingsuren en kom langs